Odštampajte ovu stranicu

Moj izbor 2017 - Potrošači su izabrali najbolje

18. april 2017. 08:35:30 Pročitano 2543 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U utorak, 11. aprila 2017. godine, u Svečanoj sali Skupštine Beograda, u organizaciji udruženja „Moja Srbija“ i Privredne komore Beograda i uz podršku Grada Beograda, po sedmi put su svečano dodeljena priznanja „Moj izbor“ za najbolje domaće proizvode i brendove po mišljenju potrošača.

Titulu „Najomiljeniji domaći proizvod“ poneo je „Plazma keks“ kompanije „Bambi“, dok je zvanje „Najomiljeniji proizvođač u Srbiji“ dobila kompanija „Nestle Adriatic S“. Nagrade „Moj izbor“ dobili su: „Zlatiborac“, u kategoriji „Meso i mesne prerađevine“, „Dijamant ulje“ u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“, „Začin C“ u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima“, „Ždrepčeva krv“ u kategoriji „Vino“, „Zaječarsko pivo“ u kategoriji „Pivo“, „Merix“ u kategoriji „Kozmetika i sredstva za higijenu“, „Nectar Family“ u kategoriji „Bezalkoholni napici“, „Legend“ u kategoriji „Odeća, obuća i proizvodi od tekstila“, „Plazma keks“ u kategoriji „Slatkiši“, „MTS Telekom Srbija“ u kategoriji „Računari i telekomunikacije, „Maxi“ u kategoriji „Trgovina“, „Simpo“ u kategoriji „Nameštaj“, „Radio S“ u kategoriji „Radio stanice“ i „Blic“ u kategoriji „Dnevne novine“.

 

CEPS

Ceps.rs - Informisanje i edukacija potrošača Srbije, kao i želja da se kroz zaštitu prava potrošača od pasivnog konzumera stvori aktivni potrošač svestan svojih prava.

Adresa sajta www.ceps.rs

Najnovije od CEPS