Odštampajte ovu stranicu

Ako Infostan platite na OVAJ NAČIN dobijate POPUST, a ako POŽURITE uštedećete još više

03. novembar 2020. 14:14:21 Pročitano 889 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Pogodnosti za korisnike usloga ovog komunalnog preduzeća.

Interesovanje za bezbedno elektronsko plaćanje računa na mobilnoj aplikaciji i veb portalu e.Sanduče raste svakodnevno velikom brzinom. Prateći najnovije digitalne trendove, u ovom trenutku više od 70.000 zadovoljnih korisnika veoma brzo, lako i sigurno plaća elektronski račune objedinjene naplate platnim karticama, bilo kada i sa bilo kog mesta.

Sa ciljem da podstakne korisnike mobilne aplikacije i veb portala e.Sanduče da na najbrži, najbezbedniji i najjeftiniji način plaćaju račune, samo jednim klikom bilo kada i sa bilo kog mesta, uz istovremeno smanjenje izloženosti virusu COVID 19, JKP „Infostan tehnologije“ je u saradnji sa kompanijom Mastercard obezbedilo dodatan promotivan popust na elektronsko plaćanje redovnih računa.

Korisnici koji u periodu od 01. novembra do 31. decembra na platformi e.Sanduče izvrše elektronsko plaćanje redovnog mesečnog računa sa sačuvanom Mastercard platnom karticom, ostvaruju dodatnih 4% popusta na celokupan iznos narednog mesečnog računa. Informaciju o dodatnom popustu korisnici će dobiti nakon izvršenog elektronskog plaćanja na platformi e.Sanduče.

Dodatan popust od 4% na elektronsko plaćanje računa tokom novembra i decembra Mastercard platnom karticom korisnici će ostvariti pored svih redovnih popusta JKP „Infostan tehnologije“ od  5%, 6% i 7% i subvencija od 10 do 30% za socijalno ugrožene kategorije građana. Takođe, korisnici račune plaćaju bez naknade, što im omogućava još jedan vid uštede u kućnim budžetima. Dodatan popust je obezbeđen za prvih 25.000 korisnika koji svoje oktobarske ili novembarske račune plate sačuvanom Mastercard platnom karticom.

Direktor JKP „Infostan tehnologije“ Strahinja Danilović potvrdio je za Objektiv da se preduzeće potrudilo maksimalno da zaštiti svoje korisnike i obezbedi im da na brži i lakši način dobijaju i plaćaju svoje račune bez odlaska u platne institucije, pored čega mogu da ostvare i dodatne velike uštede. „Kako bismo bili još bliži i dostupniji našim korisnicima, pored veb portala pustili smo u rad mobilnu aplikaciju e.Sanduče, za platforme iOS i Android, koje se veoma brzo i lako pruzimaju  na Google Play i  App store, pa sada korisnici sa bilo kojeg mesta, u bilo koje vreme mogu plaćati račune bezbedno samo pomoću mobilnog telefona i na taj način zaštititi sebe i svoje porodice od virusa COVID 19“, dodao je Danilović. Korisnici takođe mogu odjaviti slanje štampanih računa na kućnu adresu i na taj način zaštititi životnu sredinu, budući da im e.Sanduče omogućava precizan pregled svih računa i uplata.

 

Aplikacija i portal e.Sanduče korisnicima pružaju mogućnost da prilikom registracije, sačuvaju podatke svojih Mastercard platnih kartica u sigurnom i sertifikovanom okruženju, tako da su oni tokenizovani i spremni za korišćenje kad god su korisniku potrebni, bez potrebe za ponovnim ukucavanjem prilikom plaćanja, dok se sigurnosni PIN i CVC2 kodovi nikada ne čuvaju.

Izvor: objektiv.rs

Neda Spasić

Najnovije od Neda Spasić