Odštampajte ovu stranicu

NEFA NAMEŠTAJ DOO U LIKVIDACIJI!

03. jun 2019. 11:35:03 Pročitano 2191 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Dana 30. маја 2019. godine, na internet stranici Agencije za privredne registere objavljeno je obaveštenje u kojem se navodi da je privredno društvo NEFA nameštaj d.o.o.Beograd-u LIKVIDACIJI.

Pozivaju se svi poverioci da svoja potraživanja prijave najkasnije u roku od 120 dana od dana objavljivanja ovog oglasa na internet strani APR.

Adresa na koju poverioci treba da prijave svoja potraživanja:

Poslovno ime: NEFA NAMEŠTAJ d.o.o. Beograd (Novi Beograd)- U LIKVIDACIJI

Adresa: Mesto: Beograd, Novi Beograd, Ulica: Milutina Milankovića, br: 23

Ovim putem pozivamo sve potrošače koji su uplatili, a nisu dobili naručeni nameštaj da prijava svoja potraživanja na navedenu adresu  NEFA nameštaj d.o.o. Beograd.

Ukoliko nije moguće sprovesti postupak likvidacije, a to je isplata svih poverilaca, pristupiće se pokretanju stečajnog postupka.

“Iz stečajne mase prioritetno se namiruju troškovi stečajnog postupka, a po njihovom punom namirenju obaveze stečajne mase.

Stečajni poverioci se, u zavisnosti od njihovih potraživanja, svrstavaju u isplatne redove. Stečajni poverioci nižeg isplatnog reda mogu se namiriti tek pošto se namire stečajni poverioci višeg isplatnog reda.

Stečajni poverioci istog isplatnog reda namiruju se srazmerno visini njihovih potraživanja”.(Zakon o stečaju)

Za sve potrošače bi bilo dobro da se sprovede i završi postupak likvidacije, a ne stečajni postupak jer ukoliko do njega dođe postoji verovatnoća da potrošači koji su poručili i uplatili nameštaj ostanu i bez nameštaja i bez novca.

Izvor: CEPS

Neda Spasić

Najnovije od Neda Spasić