Odštampajte ovu stranicu

Dodeljena priznanja „Moj izbor 2018“ za najbolje domaće proizvode i brendove po mišljenju potrošača

01. mart 2018. 10:53:09 Pročitano 2358 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U utorak, 27. februara 2018. godine, u Svečanoj sali Skupštine Beograda, dodeljena su priznanja „Moj izbor“ za najbolje domaće proizvode i brendove po mišljenju potrošača. Ovogodišnju akciju „Moj izbor“ organizovalo je udruženje „Moja Srbija“ uz podršku potpredsednice Vlade Srbije Zorane Mihajlović, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, kao i Grada Beograda. Nagrade su ove godine dodeljene osmi put.

Prisutnima su se obratili: potpredsednica Vlade Srbije, Zorana Mihajlović, Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda i Milan Ristić, predsednik udruženja „Moja Srbija“..

Nakon svog obraćanja, potpredsednica Vlade Srbije uručila je zlatne plakete „Moj izbor 2018“ za one proizvode i kompanije kojima su potrošači dali najviše poverenja. Titulu „Najomiljeniji domaći proizvod“ poneo je „Plazma keks“ kompanije „Bambi“, dok je zvanje „Najomiljeniji proizvođač u Srbiji“ i ove godine ponela kompanija „Nestle Adriatic S„.

Nagrade „Moj izbor“ dobili su: „Zlatiborac„, u kategoriji „Meso i mesne prerađevine“, „Dijamant ulje“ u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“, „Moja Kravica“ u kategoriji „Mleko i mlečni proizvodi“, „Začin C“ u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima“, „Zaječarsko pivo“ u kategoriji „Pivo“, „Metalac posuđe“ u kategoriji „Sve za kuću“,  „Merix“ u kategoriji „Kozmetika i sredstva za higijenu“, „Next sokovi“ u kategoriji „Bezalkoholni napici“, „Legend“ u kategoriji „Odeća, obuća i proizvodi od tekstila“, „Plazma keks“ u kategoriji „Slatkiši“, „Pošta Srbije“ u kategoriji „Transport“, „Maxi“ u kategoriji „Trgovina“, „Dunav osiguranje“ u kategoriji „Osiguravajuća društva“, „Blic“ u kategoriji „Dnevne novine“ i „Valjevsko pivo“ kao „Pobednik internet glasanja“.

Dodela priznanja „Moj izbor“ se organizuje u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju već devet godina sprovodi udruženje „Moja Srbija“ sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvalliteta robe i usluga u Srbiji.

Ispred Centra potrošača Srbije svećanosti su prisustvovale Jelena Vukašinov I Vera Vida, koja je imala  čast da nagrađenima dodeli određeni broj priznanja “Moj izbor”.

CEPS

Ceps.rs - Informisanje i edukacija potrošača Srbije, kao i želja da se kroz zaštitu prava potrošača od pasivnog konzumera stvori aktivni potrošač svestan svojih prava.

Adresa sajta www.ceps.rs

Najnovije od CEPS