Odštampajte ovu stranicu

SAVETOVALIŠTE BEOGRAD

22. novembar 2017. 00:00:00 Pročitano 3266 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Centar potrošača Srbije (CEPS) uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija nastavlja sa aktivnom zaštitom potrošača kroz projekat „Savetovalište Beograd”.

Savetovanje, zastupanje i informisanje su veoma važani segmenti u zaštiti potrošača jer veliki broj sporova nastaje upravo kao posledica neinfromisanosti i potrošača i trgovca o pravima potrošača I obavezama trgovaca.

Savetovanje je nezamenjljiv mehanizam u zaštiti potrošača koji u znatnoj meri uspeva da ublaži sistemske nedostatke, I upravo iz tog razloga cilj ovog projekta je aktivan rad Savetovališta, koje kroz informisanje, savetovanje i zastupanje pomaže potrošačima kako u zaštiti tako i u prevenciji kršenja njihovih prava. Takođe, ovaj projekat doprinosi i otklanjanju nepoštene poslovne prakse kroz edukaciju trgovaca o pravima i obavezama radi unapređenja celokupnog sistema i ambijenta zaštite potrošača.

Vremenski okvir: Novembra 2017 - Avsgusta 2018. godine.

CEPS

Ceps.rs - Informisanje i edukacija potrošača Srbije, kao i želja da se kroz zaštitu prava potrošača od pasivnog konzumera stvori aktivni potrošač svestan svojih prava.

Adresa sajta www.ceps.rs

Najnovije od CEPS