Odštampajte ovu stranicu

Centar za zaštitu potrošača Senta proslavio deset godina uspešnog rada

30. novembar 2016. 14:51:27 Pročitano 2847 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Centara za zaštitu potrošača Senta, u subotu 26. 11. 2016. godine proslavio je desetogodišnjicu svog rada. Uz brojne goste iz zemlje i inostranstva evocirane su uspomene na osnivanje, početak rada, probleme kao i uspehe koji je taj centar postigao tokom svog rada.

Veliki uspeh postignut je na lokalu, stalnim pružanjem saveta potrošačima, posredovanjem  između potrošača i trgovaca radi mirnog rešavanja potrošačkih problema, sprovođenjem određenog broja istraživanja, organizovanjem takmičenja učenika srednjih škola u poznavanju potrošačkog prava, aktivnim učešćem u svim manifestacijama koje je organizovao civilni sektor i opština Senta, učešćem u komisijama JKP i Savetu potrošača na nivou opštine na čemu se posebno zahvalio predsednik opštine Senta, gospodin Rudolf Cegledi.

Na regionalnom i međunarodnom planu uspeh nije bio ništa manji. Organizono je prvo Vojvođansko takmičenje učenika srednjih škola u poznvanju potrošačkog prava, Centar je učestvovao na brojnim  edukacijama koje je organizovalo Ministarstvo nadlešno za zaštitu potrošača i Evropska Unija, bio je partner u EU projektu,  potpisao je sporazum o saradnji sa Mađarskom organizacijom potrošača Darfe kao i drugim NVO u zemlji.

 Predsednik udruženja Darfe, gospodin Varga Jožef i predsednica CEPS-a, gospođa Vera Vida zahvalili su se predsedniku Kiralj Ištvanu i svim njegovim saradnicima na dosadašnjoj uspešnoj saradnji sa Centrom za zaštitu potrošača Senta.

Na kraju svečane sednice u veleletnom zdanju opštine Senta, podeljene su zahvalnice i plakete  aktivnim članovima Centa za zaštitu potrošača Senta i svim saradnicima i partnerima.

CEPS

Ceps.rs - Informisanje i edukacija potrošača Srbije, kao i želja da se kroz zaštitu prava potrošača od pasivnog konzumera stvori aktivni potrošač svestan svojih prava.

Adresa sajta www.ceps.rs

Najnovije od CEPS

View the embedded image gallery online at:
https://ceps.rs/desavanja/item/880-centar-za-zastitu-potrosaca-senta-proslavio-deset-godina-uspesnog-rada?tmpl=component&print=1#sigProGalleria62baaf546c