Odštampajte ovu stranicu

Održana tribina "Potrošači u teoriji i praksi marketinga"

10. novembar 2016. 09:29:05 Pročitano 1976 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U petak, 21. oktobra 2016. godine, Srpsko udruženje za marketing (SeMA) je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu  organizovalo Tribinu „Potrošači u teoriji i praksi marketinga“ u čast preminulog osnivača i dugogodišnjeg predsednika Udruženja prof. dr Branka Maričića.

Tribina se sastojala iz dva panela, čiji su učesnici bili profesori sa državnih univerziteta u Srbiji i stručnjaci iz privrede.

Dr. Mirjana Gligorijević, redovni profesor Univerziteta u Beogradu, otvorila je drugu panel diskusiju u ulozi moderatora. Redovni profesor Univerziteta u Beogradu, prof. dr Milica Kostić Stanković govorila je na temu “Komunikacija sa potrošačima u teoriji i praksi marketinga”, Vesna Novaković, pomoćnik ministra za zaštitu potrošača u Minisarstvu za trgovinu telekomunikacije i turizam, govorila je o Zakonu o zaštiti potrošača.

O primeni Zakona o zaštiti potreošača u praksi I načinu rešavanja prijava, govorila je Maja Anokić , pravni savetnik iz Centra potrošača Srbije (CEPS) .

Na kraju se skupu obratila i Marijana Agić Molnar iz GFK marketinške agencije. 

Tribina je završena aktivnim uključivanjem prisutnih profesora i gostiju u živu diskusiju o zaštiti potrošača.

CEPS

Ceps.rs - Informisanje i edukacija potrošača Srbije, kao i želja da se kroz zaštitu prava potrošača od pasivnog konzumera stvori aktivni potrošač svestan svojih prava.

Adresa sajta www.ceps.rs

Najnovije od CEPS