Odštampajte ovu stranicu

U SENTI ODRŽANO II MEĐUŠKOLSKO TAKMIČENJE U OBLASTI ZAŠTITE POTROŠAČA

11. mart 2014. 07:27:51 Pročitano 3366 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na takmičenju učenika srednjih škola iz oblasti poznavanja potrošačkog prava koje je održano 10. 03. 2014. godine u Senti,  učestvovalo je 33 od ukupno prijavljenih 36 ekipa. Učesnici takmičenja prezentovali su svoje radove i odgovarali na jedno stručno pitanje iz poznavanja prava potrošača. Komisija od 6 članova posebno je cenila i vrednovala originalnost i kreativnost.

Cilj takmičenja je upoznavanje zakona naše zemlje o zaštiti potrošača i praktičan način ostvarivanja potrošačkih prava. Tematske oblasti su iz domena prava potrošača, zaštite zdravlja, zaštite čovekove okoline, reklama, ambalaže i dr., uz predlog mogućih rešenja.

Stručni žiri je na osnovu Power Point prezentacija i studioznog izlaganja takmičara doneo odluku o konačnom plasmanu. Šest najbolje plasiranih učenika imaće priliku da predstavljaju svoje škole u aprilu na Pokrajinskom takmičenju u Novom Sadu.

ORGANIZATOR TAKMIČENJA JE EKONOMSKO TRGOVINSKA ŠKOLA SENTA.

PARTNER - BEZ KOGA NE MOŽEMO:

Centar za zaštitu potrošača Senta, Centar potrošača srbije-CEPS Beograd.

Medijski pratioci su: No limit radio Senta, Novosadski radio, Mađar so-Tisavidek, Dnevnik.

CEPS

Ceps.rs - Informisanje i edukacija potrošača Srbije, kao i želja da se kroz zaštitu prava potrošača od pasivnog konzumera stvori aktivni potrošač svestan svojih prava.

Adresa sajta www.ceps.rs

Najnovije od CEPS