Odštampajte ovu stranicu

Radionica Upravljanje projektima

05. oktobar 2013. 07:44:29 Pročitano 2881 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predstavnici Centra potrošača Srbije prisustvovali  su 26. i 27. septembra radionici Upravljanje projektima, koju je realizovao IPA projekat “Jačanje zaštite potrošača u Srbiji“.

 

Predstavljene su mogućnosti finansiranja udruženja potrošača i smernice za razvoj strategije: razvoja projektne ideje i postavljanja ciljeva, definisanje ciljnih grupa, zatim aktivnosti, rezultata, indikatora i logičkih okvira, kao i izbor resursa, te priprema budžeta. Takođe, dati su primeri najbolje prakse (iz Evrope i regiona, ali i nacionalnih inicijativa), kao i analiza neuspešnih primera. Nakon teorijskog izlaganja, učesnici su imali priliku da se i sami oprobaju u pisanju projekata.

Radionicu su vodili Šarlot Rofiajen, spoljni evaluator evropskih projekata i nezavisni konsultant u evropskim pitanjima, kao i Aleš Zupan, ekspert za upravljanje projektima i izgradnju kapaciteta, uz asistenciju eksperata Projekta.

Ispred Centra potrošača Srbije radionici su prisustvovale Bojana Paunović i Marija Vida.

CEPS

Ceps.rs - Informisanje i edukacija potrošača Srbije, kao i želja da se kroz zaštitu prava potrošača od pasivnog konzumera stvori aktivni potrošač svestan svojih prava.

Adresa sajta www.ceps.rs

Najnovije od CEPS