Odštampajte ovu stranicu

Održan edukativni seminar za novoosnovane organizacije za zaštitu potrošača u Banji Vrujci

04. jun 2013. 12:04:55 Pročitano 2289 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Prethodne nedelje u Banji Vrujci održan je edukativni seminar za novoosnovane organizacije za zaštitu potrošača i organizacije koje su u postupku osnivanja.

Od strane predsednice i članova Centra potrošača Srbije organizacijama je predstavljen način rada CEPS/ a, odnosi sa drugim organizacijama, mane i prednosti legislative i drugi izazovi sa kojima će se susretati u budućem radu, dok su od strane neše ugledne trenerice Jovanke Ćorović organizacije imale priliku da nauče o osnovnim kategorijama uspešnog funkcionisanja organizacije, kao što su odnosi sa javnošću, karakteristike uspešnih timova i raspodela uloga u timu, osnovna pravila uspešne komunikacije i dr. 

Učesnici seminara imali su priliku da im se obrati profesor Tjeri Burgoanji vođa IPA projekta „Jačanje zaštite potrošača u Srbiji“. 

Uskoro će organizacije objaviti način komunikacije sa potrošačima pa će u svakom od planiranih gradova biti održana radionica kako bi se organizacijama pružila podrška strateškog planiranja i  definisanja načina komunikacije sa potrošačima.    

Projekat „Unapređenje ambijenta za zaštitu potrošača na jugu Srbije“ koji realizuje Centar potrošača Srbije (CEPS) uz pomoć partnera Western Balkans Institute (WEBIN) finansiran je od strane Fonda za otvoreno društvo (FOS).

CEPS

Ceps.rs - Informisanje i edukacija potrošača Srbije, kao i želja da se kroz zaštitu prava potrošača od pasivnog konzumera stvori aktivni potrošač svestan svojih prava.

Adresa sajta www.ceps.rs

Najnovije od CEPS