Odštampajte ovu stranicu

Predstavljanje Programa ekonomskih reformi 2018-2020

25. januar 2018. 15:57:51 Pročitano 3178 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Dana 19. januara 2018. U prostorijama Kluba narodnih poslanika, održane su završne konsultacije „Predstavljanje Programa ekonomskih reformi 2018-2020“.

Pored ministra finanasija dr. Dušana Vujovića i predstavnika Ministarstva skupu su prisustvovali i brojni članovi Nacionalnog konventa kao i određen broj organizacija civilnog društva.

Ministar finansija, ovom prilikom je izjavio da je format ERP-a za Srbiju malo drugačiji od zemalja članica EU, ali da je zadatak isti. „Izrada ovog dokumenta predstavlja vežbu sa ograničenim dometom, koja treba da pokaže i nama u Ministarstvu i javnosti dokle smo stigli u procesu evropskih integracija“, objasnio je ministar. On je, takođe, naglasio da je ERP dobra prilika da se označe prioriteti, ali da to ne znači da se Ministarstvo finansija neće baviti i svim drugim temama.

Koordinatori NKEU predstavili su rezultate rada na praćenju Programa ekonomskih reformi, svako iz domena svoje radne grupe (ekonomske politike, obrazovanje, životna sredina, socijalna politika). Nakon obraćanja koordinatora usledila je diskusija ministra sa članovima NKEU.

Navedenom skupu ispred Centra potrošača Srbije, prisustvovala je pravni savetnik, Maja Anokić.

CEPS

Ceps.rs - Informisanje i edukacija potrošača Srbije, kao i želja da se kroz zaštitu prava potrošača od pasivnog konzumera stvori aktivni potrošač svestan svojih prava.

Adresa sajta www.ceps.rs

Najnovije od CEPS